Project uitgelicht afscheidshuis Eindhoven

Onze opdrachten komen op verschillende manieren bij ons binnen. Vaak via mond tot mondreclame. In dit geval moesten we een kleine opdracht bij een architect privé maken. En wie het kleine niet eert… Want hij was zo onder de indruk van onze manier van werken, met een strak schema, afspraken goed nakomen etc. vertelde hij, dat hij nog een project in Eindhoven had en of dat wat voor ons was. En dat was het zeker….

Toen hij de geveltekeningen openvouwde en we het ontwerp en de kleurstelling zagen, liep het water ons bijna letterlijk uit de mond. Wat een prachtig plan en voor ons een uitdagend en indrukwekkend project! Dat is weer eens wat anders dan een dakgoot en hemelwaterafvoeren hangen. Hoewel we daar ook altijd nog blij mee zijn. Maar een joekel van een dakgevel maken met een groot aantal specifieke aansluitingen en detailleringen dat is andere koek.  We zijn vanaf november vorig jaar continu met vier man bezig en we zijn nu ongeveer halverwege. Alles is ingemeten en we starten nu met fase 2; de gevels van de entree. Voor de afwerking kan de capaciteit worden afgeschaald naar twee man. Een belangrijke succesfactor van dit project was ook de goede communicatie en afstemming met de architect over planning en detailleringen.

 

Bekijk al onze projecten

Particulier Hoge Mierden

Dat de moeilijkheidsgraad van een project niet afhangt van de omvang, bleek bij dit kleinschalige project, een tuinhuis wat tegen de woning was gebouwd.

De opdrachtgever had ons rechtstreeks benaderd. De plannen waren nog niet vastomlijnd. Eerst zou het koper worden, toen toch weer zink. Zo’n klus waar je qua vakmanschap alles uit de kast moet halen; hoekkepers, een aflopende nok met moeilijke aansluitingsdetails om alles optimaal waterdicht te krijgen. Maar ook wat betreft kleurkeuze waren er genoeg mogelijkheden voor de opdrachtgever, niet altijd makkelijk kiezen dus. Lees meer

Schuurwoning Veghel

Deze opdracht kregen we rechtstreeks via de opdrachtgever! Samen met de klant hebben we regelmatig aan tafel gezeten om te kijken naar hun wensen en de mogelijkheden.

Wat wilden ze precies? Zowel een zinken gevel als dak, maar ook de garage mochten we bekleden. De uitdaging zat hem in het puntvormige dak van de garage. Ze hadden ons gevonden op het internet, via onze branchevereniging. Ze zochten kwaliteit en zekerheid en kozen daarom voor ons als meesters met een kwaliteitscertificaat. Lees meer

Luxe woonhuis Riethoven

Een speciale kleurcombinatie voor dit luxe landhuis! In samenwerking met architect en aannemer, kregen we opdracht om van dit project een echt kunstwerk te maken.

Het kleurenspel van de lichtgrijze aluminium fels-banen, het riet en het metselwerk zijn een lust voor het oog. Zoals je ziet hebben we ook met uiterste precisie de nok van het dak bekleed. Een staaltje optimale samenwerking tussen architect, aannemer en onze ‘meesters’. Lees meer

back to top