ONZE NIEUWE WEBSITE STAAT LIVE!

8 februari, 2022

Eindelijk is het zover; met trots kunnen we onze nieuwe website laten zien! Als je het ons vraagt mag het eindresultaat er zijn. Daarom nodigen we je graag uit om zelf een kijkje te nemen.

Samen met Mula reclamebureau hebben we een fijn traject afgelegd voor de realisatie van onze nieuwe website. We hebben gekeken naar de formulering van onze bedrijfsidentiteit en uitstraling maar ook een fotosessie kon niet ontbreken. De look en feel van de website is compleet veranderd en onze Kunstmakers kregen een prominent plekje op onze website. Wij zijn helemaal ‘happy’ want de website straalt precies uit wie wij zijn en hoe mooi ons vak is.

Volg ons en blijf op de hoogte voor meer!

In gesprek met…
4 maart, 2022 We hebben het je al eerder verteld; op onze website krijgen onze Kunstmakers een prominent plekje. En dat...
Lees meer
back to top